Direct naar:
Voorgerechten
Vegan no salmon sashimi
11.00
wakamé, sushirijst en gefrituurde rijstvel
Vegan oesterzwamcarpaccio
12.00
met geroosterde sesamdressing, zeewier, taugé en lente-ui
Gamba's met pittige roomsaus
12.50
met taugé, prei, knoflook en Spaans pepertje
Tataki van Tonijn
13.50
met furikakerijst, zoet-zure komkommer en gerookte sesamdressing
Mootje gerookte zalm
13.50
op een salade van zeekraal en zeewier en yuzugel
Rundercarpaccio
12.50
100 Gram, met rucola, geroosterde tuinboontjes, gedroogde tomaat, Rotterdamse oude kaas, spekflakes en citroenmayonaise
Krokante buikspek van het Livar scharrelvarken
11.00
afgelakt met biologische appelstroop/honing, chiliringen en bosui
Salade van gerookte eendenborst
12.00
rode biet, gedroogde vijg en siroop van balsamico
Zoete aardappelsoep
8.00
met paprika en gepofte quinoa
Mosterdroomsoep
8.00
met uitgebakken chorizo en bosui (vega mogelijk)
Uit de zee
Kabeljauwfilet uit de oven
24.00
op een puree van knolselderij, mosterdzaad en mosterdsaus
Zalmfilet uit de oven
23.00
gevuld met jonge geitenkaas, honing en kruiden-olijfolie
Gamba's met pittige roomsaus
24.00
met taugé, prei, knoflook en Spaans pepertje
Makreelfilet
23.00
met dille, knoflook en een Spaans pepertje
Van het land
American beetrootburger (vegan)
18.00
Burger van rode biet op een spinaziebroodje met "Cheddar", jalapeno relish en sweet pickels
Vegan "kipspiesjes"
19.00
Yakitori met pandanrijst, bosui, pepertje en sesamzaadjes
Sticky Ribfingers
22.00
Spareribs zonder bot met ketjap-honingssaus en taugé
Saté van kippendijen
19.00
met pindasaus, groentemix en Pandanrijst
Pork tomahawk 350 gram
25.00
van de grill met een glaze van honing en whisky
Langzaam gegaarde kalfswang
25.00
met jus de veau, pastinaakcrème, , flespompoen en sinaasappel
Tournedos
28.00
200 gram met keuze: jus de veau, sjalotten-rode wijnsaus, paddenstoelen roomsaus of romige pepersaus
Loaded fries
Loaded fries sweet potato
18.00
met vegan gehakt, chunky salsa, groenten en “cheddar”
Loaded fries chicken
18.00
met pulled chicken, rode ui en bbq-sauce
Loaded fries beef
18.00
met Indonesisch stoofvlees, tomaatjes en piccalilly
Nagerechten
Crème Brûlee
9.00
met krokante kruidkoek en gedroogde vijg
Panna cotta
9.00
met een saus van amarene kersen en yoghurtijs
Gezouten chocolade dulce de leche taart
9.00
met chocoladeganache en pecannotenijs
Vegan Brownie
9.00
met gewelde dadel, dwergsinaasappel en kokos
IJscoupe
5.00
2 of 3 bollen gevarieerd ijs met slagroom
Direct naar: