• Restaurant
  • Food & Drinks
    • Brunch
    • Lunch
    • High Tea
    • Borrelkaart
    • Diner
    • Shared Dining
    • Valentijn
    • BBQ
    • High Wine
    • High Beer
    • Drinks
  • Reserveren
  • Nieuws
  • Vacatures
  • Contact
  • Restaurant
  • Food & Drinks
    • Brunch
    • Lunch
    • High Tea
    • Borrelkaart
    • Diner
    • Shared Dining
    • Valentijn
    • BBQ
    • High Wine
    • High Beer
    • Drinks
  • Reserveren
  • Nieuws
  • Vacatures
  • Contact

078 – 6 100 901

Bestel een cadeaubon!
Menu

078 – 6 100 901


Bestel een cadeaubon!
Menu

078 – 6 100 901

Bestel een cadeaubon!

Diner

Direct naar:
  • Voorgerechten
  • Tussengerechten
  • Hoofdgerechten
  • Nagerechten
Reserveer nu

Voorgerechten

Carpaccio van biet
9.50
met little gem, appel, geroosterde tuinboon, balsamicodressing en salad pea
Tartaar van tonijn
13.00
met gemarineerde zoetzure groenten en een wasabicrème
Gerookte zalm
11.75
lauwwarm geserveerd met mesclun, beurre blanc, dille en kroepoek van zeewier
Botervis
9.50
licht gerookt met komkommerspaghetti, mini-venkel, salty fingers, sesam, pijnboompit en korianderdressing
Rauwe oesters 3 of 6 stuks
9.50 / 18
klassiek met een sjalot-rode wijndressing
Gegratineerde oesters 3 of 6 stuks
10.50 / 19
met roergebakken wilde spinazie, knoflook en sjalot, gegratineerd met Hollandaisesaus, geserveerd op grof zeezout
Rouleau van kip
11.75
met zongedroogde tomaat, krokantje van parmezaan en mosterddressing
Gerookte runderribeye
13.00
met crumble van tomaat en friszure citroenmayonaise
Serranoham
13.00
op geroosterd boerenbrood met een salsa van geroosterde paprika, tomaat en gemengde sla
Carpaccio van rund
13.00
met rucola, geroosterde tuinboon, spekjes, parmezaan en groene pestodressing

Tussengerechten

Dagsoep
6.50
dagelijks wisselende soep
Knoflooksoep
7.50
met geroosterde paprikareepjes en gegratineerd met gruyère
Bouillabaisse
13.00
rijkgevuld met vis en schelpdieren, geserveerd met een crouton en saffraan rouille

Hoofdgerechten

Gevulde quiche
17.00
met roergebakken spinazie, knoflook, sjalot, pomodori tomaat en fetakaas met een saus van tomaat en olijf
Kabeljauwfilet
22.25
op de huid gebakken met een dragon-mosterdsaus met spaghetti van groenten en gefrituurde pastinaak
Hele zeetong
30.50 / 43
klassiek met remoulade en seizoensgroenten 400/550 gr. of 600/700 gr.
Zeebaarsfilet
20.00
op de huid gebakken, met een antiboise van olijf, tomaat en knoflook en een crème van knolselderij
Gegrilde hele gamba’s
30.25
met noedels aangemaakt met oestersaus, groene curry crème en spinazie
Kalfswang
19.00
gestoofd in rode wijn op een mousseline van aardappel en batonnets van vergeten groenten
Gegrilde lamsrack
27.50
met gekonfijte knoflooksaus, gebraiseerde witlof en groene asperges van de grill
Varkenshaassaté
20.00
met pindasaus, sambalboontjes, atjar en kroepoek
Tournedos Rossini
30.25
met eendenleverpaté, rode portsaus en puree van radijs
Varkensribroast
24.50
met een jus van 5spices en rosevalaardappel uit de oven
Runderbavette
22.25
met een beurre café de paris, rode uiencompote en puree van champignon

Nagerechten

Hangop
8.00
met verse aardbei, crunch van merengue en kroepoek van rozenwater
Chocoladeterrine
9.00
met perensorbetijs en marshmallow van peer
Cheesecake
8.00
met caramelsaus en chocolade-crunchijs
Crème brûlee
9.00
met rozijnen, kaneel-appel en gezouten karamelijs
Tiramisu
9.00
van citroen en limoncello, met daarbij limoncello-ijs
IJscoupe
5.25 / 6
2 of 3 bollen gevarieerd ijs met slagroom
Direct naar:
  • Voorgerechten
  • Tussengerechten
  • Hoofdgerechten
  • Nagerechten
Reserveer nu

Onze openingstijden

Maandag: Op aanvraag
Dinsdag t/m donderdag: Vanaf 17:30
Vrijdag t/m zondag: Vanaf 12:00

Feestdagen 2019

Nieuwjaarsdag: niet geopend
Valentijnsdag: geopend vanaf 17:30
1ste Paasdag: geopend vanaf 12:00
2de Paasdag: geopend vanaf 12:00 tot 16:00
Koningsdag: geopend vanaf 12:00
Hemelvaartsdag: geopend vanaf 17:30
Moederdag: geopend vanaf 12:00
1ste Pinksterdag: geopend vanaf 12:00
2de Pinksterdag: niet geopend
Vaderdag: geopend vanaf 12:00
Sinterklaas: geopend vanaf 17:30
Kerstavond: geopend vanaf 17:30
1ste Kerstdag: geopend vanaf 12:00 voor brunch, buffet en diner
2de Kerstdag: niet geopend
Oudejaarsdag: niet geopend

Wij raden aan om te reserveren

Reserveer online

Of bel: 078 610 0901

Parklaan 1

3335 LMZwijndrecht

078 – 6 100 901

info@develpaviljoen.nl